Peste fix o săptămână începe Europa FM Live pe Plajă 2019

Doar o săptămână ne mai desparte de startul celui mai așteptat festival muzical din sudul litoralului, Europa FM Live pe Plajă 2019.

Anul acesta, în cele trei zile, un număr record de artiști a confirmat întâlnirea cu prietenii pe plaja dintre Venus și Saturn, locul de desfășurare pentru Europa FM Live pe Plajă. Intrarea este liberă, fără limită de vârstă.

Pentru cei care nu vor putea ajunge la malul Mării Negre pentru a lua parte la Europa FM Live pe Plajă, Europa FM va transmite în direct la radio festivalul dar și video live atât pe www.europafm.ro, cât și pe Facebook și, în premieră, pe YouTube.

Europa FM Live pe Plajă 2019 va putea fi urmărit HD, fără întreruperi, direct pe canalul de YouTube Europa FM, la care vă recomandăm abonarea din timp pentru a nu rata startul showului.

În toate cele trei zile începem la ora 16:30, iar finalul showului va fi după miezul nopții. Dincolo de programul anunțat pe www.livepeplaja.ro, fiecare zi va rezerva și mai multe surprize pentru participanții la Europa FM Live pe Plajă.

Joi, 08 august 2019

VAMA
Les Elephants Bizarres
Grimus
Toulouse Lautrec
The Mono Jacks
Byron
GRAMOFONE
ALEX & THE FAT PENGUINS

Vineri, 09 august 2019

Alina Eremia
The Motans
Irina Rimes
Delia
Voltaj
Lidia Buble
Randi
Edward Sanda
Ioana Ignat
Smiley
Sore
Feli
Jean Gavril
Jo
Seredinschi
Cabron
Dorian
7 Klase
Dominique
Emilia

Sâmbătă, 10 august 2019

Vunk
Antonia
Dj Project
Vanotek
Carla’s Dreams
Bere Gratis
Lora
Liviu Teodorescu
Nicole Cherry
Adda
Jurjak

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS