Confidenţialitate

Transferul lui Manea de la FC Viitorul la Apollon Limassol, printre dezvăluirile din Football Leaks

Numele lui Gică Hagi apare în Dosarul Football Leaks publicat de Gazeta Sporturilor, care dezvăluie nereguli financiare comise de jucători, antrenori, impresari și cluburi de fotbal.

Conform investigației la care participă 60 de jurnaliști europeni, printre care și cei ai Gazetei, clubul lui Hagi – FC Viitorul – ar fi plătit în 2014 un comision de un milion de euro unei firme din Malta, în urma transferului fotbalistului Cristian Manea la Apollon Limassol.

Viitorul a încasat 2,5 milioane de euro iar transferul în sine este considerat dubios, tânărul fotbalist fiind împrumutat imediat formației belgiene Mouscron, controlată de un impresar implicat în afacere.

Contactat de gsp.ro în legătură cu informațiile apărute în Football Leaks, clubul FC Viitorul a precizat că își menține poziția din comunicatul oficial dat pe acest subiect în luna februarie a acestui an.  Comunicatul integral poate fi citit integral AICI.

Dosarul Football Leaks a mai dezvăluit până acum fapte de evaziune fiscală comise de nume mari din fotbal, precum Cristiano Ronaldo sau Jose Mourinho.