Traficul rutier este blocat pe Valea Oltului

O femeie a murit, iar un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, vineri după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu o autocisternă, pe Drumul Naţional 7 – Valea Oltului, în comuna vâlceană Câineni.

Traficul rutier în localitatea Câineni este blocat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în urma accidentului, traficul rutier pe Drumul Naţional 7 – Valea Oltului este blocat.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă la stânga, pe fondul carosabilului umed, şoferul autoturismului intrând pe sensul opus şi în coliziune cu o autocisternă care circula regulamentar.

În urma impactului, o femeie care era pasager în autoturism a murit, iar şoferul a rămas încarcerat.

Ulterior, el a fost scos din maşină de pompierii vâlceni şi transportat la Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea.

„Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed. Conducătorul unui autoturism a pătruns pe sensul opus de mers, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, şi a intrat în coliziune cu o autocisternă. Pasagerul din dreapta faţă auto a murit, şoferul a rămas încarcerat”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este blocat pe Drumul Naţional 7, pe Valea Oltului, în dreptul localităţii Câineni.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS