Confidenţialitate

Trafic restricționat pe A1 și A2

Traficul rutier va fi restricţionat temporar vineri pe Autostrăzile A1 şi A2 din cauza unor lucrări pentru înlocuirea parapetului median şi lucrări de reparaţii asupra carosabilului.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în intervalul orar 10.00-17.00, pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, circulaţia rutieră este restricţionată pe a doua bandă a sensului către Piteşti, între kilometrii 50 şi 80, din cauza lucrărilor care se execută pentru înlocuirea parapetului median.

De asemenea, tot pe A1 Arad – Timişoara, între kilometrii 441 şi 494, se execută lucrări de refacere a covorului asfaltic.

În intervalul orar 10.00-17.00, se vor executa lucrări de reparaţii asupra carosabilului pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe prima bandă a sensului de mers către Constanţa, între kilometrii 12-35, precum şi a sensului către Capitală, pe tronsonul kilometric 35-12.

Autorităţile recomandă conducătorilor auto să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar la faţa locului, să semnalizeze din timp înainte de a se încadra pe banda a doua pentru a putea fi observaţi de ceilalţi şoferi şi să circule cu prudenţă pe toată lungimea lucărilor, reducând semnificativ viteza de deplasare.