Confidenţialitate

Trafic îngreunat din pricina ploilor

Din pricina căderilor de stânci de pe versanți, cauzate de precipitațiile masive, circulația rutieră pe DN10 Buzău – Brașov este oprită pe ambele sensuri, în zona localității buzoiene Siriu.

Ruta ocolitoare pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone este Buzău – DN10 – Cislău – DJ102B – Vălenii de Munte – DN1A – Cheia – Săcele – Brașov.

Din pricina apei de pe carosabil, traficul se desfășoară îngreunat pe DN2 Focșani – Bacău între localitățile Domnești și Ruginești din Vrancea. Pe sensul către Focșani, este afectată prima bandă și o parte din banda numărul 2.

Din același motiv, se circulă ușor îngreunat pe DN1B Ploiești – Buzău, la km 31, în zona localității prahovene Loloiasca. Pe carosabil, nivelul apei este de aproximativ 5 centimetri.

În județul Brăila, circulația auto pe DN21 Slobozia – Brăila se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ  în zona localității Bărăganu.

Un autotren a rămas imobilizat pe carosabil de noaptea trecută, după ce mai multe pneuri ale acestuia au făcut explozie.