Confidenţialitate

Trafic închis în București circulației auto pe o distanță de 33Km. Riveranii și cei care ar putea avea urgențe nu au motive de îngrijorare

Weekendul următor vor fi restricții în București cu ocazia Raiffeisen Bank Bucharest Marathon.

Invitată la Europa FM, în emisiunea O dimineață de milioane, Oana Năstase, directorul Bucharest Running Club, organizatorul Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, asigură rivereanii și pe cei care vor avea urgențe că nu au motive de îngrijorare, fiind rezervată o bandă de urgență pe care se va putea totuși circula și cu mașinile.

Ediția 2016 a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon se desfășoară pe 8 şi 9 octombrie pe un traseu stradal securizat și închis circulației auto pe o distanță de 33 km.

Traficul va fi închis sâmbătă, 8 octombrie între orele 06.30-14.30 pe bd. Unirii, pe ambele sensuri, între Piața Constituției și Bd I.C. Brătianu și pe bretelele adiacente Pieței Constituției pentru desfășurarea competiților Curselor Copiilor UNIQA Asigurări, iar duminică, 9 octombrie, circulația auto este restricționată între orele 06.30-17.00. Ce drumuri vor avea restricţii cu ocazia Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, aflați din articolul dedicat din secțiunea Trafic de pe europafm.ro.

Maraton recunoscut internaţional

Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiții.

Competițiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Semimaratoanelor)și IAAF.

În calendarul de evenimente din acest an, pe lângă cea de-a noua ediție a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon din 8-9 octombrie și ediția a 5-a a OMV Petrom Bucharest Half Marathon din 14-15 mai, s-a adăugat și prima ediție a Uniqa Asigurări 10K& Family Run, ce a avut loc pe 3 aprilie.