Confidenţialitate

Accident mortal în gara Eforie Sud, după ce un bărbat a fost lovit de tren. Procuratura a dat aviz pentru redeschiderea traficului | AUDIO

Accident mortal în gara din Eforie Sud. Un tren de călători a lovit un bărbat care avea căști în urechi și a traversat linia de cale ferată fără să se asigure. Traficul feroviar a fost suspendat până la finalizarea cercetărilor efectuate de polițiștii de la Transporturi – în jurul orei 14:30, traficul feroviar a fost reluat după avizul Procuraturii.

UPDATE 14:30. Procuratura a dat avizul redeschiderii traficului pe raza stației Eforie Sud

Trenurile care au fost oprite temporar în gările de pe traseu, în intervalul orar necesar desfășurării procedurilor organelor abilitate, sunt reînscrise treptat în circulație, în funcție de rangul trenului.

Știre inițială

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mai multe echipaje SMURD ale ISU Dobrogea au fost fost trimise în gara din Eforie Sud după ce la 112 s-a anunțat că un bărbat a fost călcat de tren. La fața locului au ajuns și polițiștii de la Transporturi.

Potrivit Oanei Brânzan de la CFR SA, trenul Regio 8806, care circulă în relația Mangalia – Constanța, la intrare în stația Eforie Sud a accidentat mortal un bărbat care avea căști în urechi și nu s-a asigurat înainte de traversarea liniei.

Victima avea 59 de ani și era din Constanța. În afară de trenul care l-a lovit pe bărbat, alte trei trenuri au fost oprite temporar În stațile Eforie Sud, la intrarea în Eforie Nord și în zona ecluzei Agigea.

Până la sosirea organelor de cercetare abilitate și finalizarea tuturor demersurilor în caz de accidente, trenurile respective vor staționa temporar, precizează CFR SA.

Traficul feroviar va fi reluat imediat ce reprezentanții Procuraturii vor da avizul de redeschidere a circulației.

„Alte 2 trenuri staționează temporar, până la finalizarea procedurilor desfășurate de reprezentanții Procuraturii în statia Eforie Sud: R 8808, staționează temporar în Mangalia; IR 11506 este în trafic, dar va fi oprit temporar, la ora 14:00, în Costinești, dacă nu se finalizează procedurile”, transmite purtătorul de cuvânt al CFR SA – Oana Brânzan.

Sursa foto: Nicușor Bușurică

Citește și: Ucraina va stabili o rută temporară pentru transportul cerealelor pe Marea Neagră. Ruta trece prin apele teritoriale ale României | AUDIO