Toulouse Lautrec, acum la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO LIVE

Trupa Toulouse Lautrec este acum live într-unul din cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

În această seară, de la ora 18:30, pe scena Europa FM Live Pe Plajă vor urca: THE KRYPTONITE SPARKS, TOULOUSE LAUTREC, THE MONO JACKS, VIŢA DE VIE și CARGO.

„Les Toulouse Lautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilărit pe pajiști verzi și întinse în fața castelului și au crescut cu sunetul cornurilor de vânătoare și mirosul parfumurilor de contesă rumenă în obraji. Deși predestinați studiului academic și educației alese, viața i-a aruncat în paturile cele mai cârpite ale societății”, se descriu băieții de la Toulouse Lautrec.

Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de surprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări o transmisiune specială în care concertul Europa FM Live Pe Plajă este completat, în premieră, cu atmosfera din backstage şi interviuri în exclusivitate cu artiştii.

Toulouse Lautrec continuă show-ul la Europa FM Live pe Plajă 2018!

Toulouse Lautrec continuă show-ul la Europa FM Live pe Plajă 2018!Transmisia neîntreruptă a evenimentului se regăsește pe www.livepeplaja.ro

Publicată de Radio Europa FM pe Joi, 26 Iulie 2018