Topul Hiturilor Rock de la Cutting Crew, Europe, Skid Row, Midnight Oil și Ozzy Osbourne

În Clubul de Seară, la Europa FM, tu faci, marți, Top 5 piese rock, pentru care nu există om care să nu le fi ascultat măcar o dată.

Ștefan Leonte vine cu cinci propuneri, pe care le poți ordona votând până la ora 20:30. După această oră, închidem votul de pe site și anunțăm clasamentul și difuzăm la Europa FM primele hituri, așa cum au fost ele ordonate pe europafm.ro.

Cutting Crew, Europe, Skid Row, Midnight Oil și Ozzy Osbourne sunt artiștii pe care nu doar fanii genului rock le cunosc și fredonează și pe care le propunem azi pentru vot.

Tu stabilești topurile din Clubul de Seară

Fiecare zi aduce un nou clasament în Clubul de Seară, la Europa FM. Ștefan Leonte face propunerile iar tu stabilești ordinea în topurile zilnice.

De la piesele care l-au transformat pe un artist în superstar la hiturile care au marcat diferite decade sau care au modelat un anumit gen muzical. Ștefan Leonte adaugă pieselor ascultate și poveștile care au stat în spatele lor și aduce, în premieră, informații mai puțin cunoscute despre carierele artiștilor.