Confidenţialitate

Top filme de văzut pe Netflix, de Valentine’s Day

Fie că sărbătorești Valentine’s Day sau pur și simplu vrei să petreci un weekend uitându-te la filme, ți-am pregătit o listă cu cele mai bune filme de pe Netflix, pe care să le vezi sau să le revezi cu ocazia zilei iubirii.

1. Ibiza

Începem topul cu un film care nu este nici pe departe comedia romantico-siropoasă pe care te-ai fi așteptat să o regăsești aici. Este o comedie pură, cu trei prietene care ajung în Ibiza, locul ideal pentru a se regăsi.

Un DJ îi schimbă viața protagonistei, iar aceasta își dă seama că fericirea ei se regăsește în alte lucruri, nu în job. (Sună cunoscut?) Merită văzut acest film și de cei îndrăgostiți, cât și de cei anti Valentine’s Day.

2. The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Problema cea mai mare a protagonistei Lily James? Să aleagă între un american bogat și un britanic extrem de carismatic.

Sigur, filmul este mult mai mult decât acest rezumat, este vorba despre două povești de dragoste, despre Londra anilor ’40 și despre un conflict interior. Totul este gândit până la cel mai mic detaliu, așa că trebuie văzut în weekendul iubirii.

3. Marriage Story

Am inclus acest film nu doar pentru ca cei singuri să se simtă puțin mai bine de Valentine’s Day, ci și pentru că surprinde realitatea multor cupluri, o realitate care arată natura adevărată a personajelor interpretate în acest film.

Nu este o peliculă romantică, în sensul în care suntem obișnuiți să privim acest cuvânt, însă este una încărcată de iubire.

 

4. Holidate

Ideea acestui film este asemănătoare multora: un el și o ea fac un pact de a fi o pereche doar de sărbători, pentru a nu mai fi stresați de rude și prieteni cu privire la faptul că nu și-au găsit jumătatea. Toate bune și frumoase până când acest „deal” ajunge să fie ceva mai mult. Un film numai bun pentru cupluri, dar și pentru cei care sunt fericiți și singuri.

 

5. Beyond the Lights

Un film mai bun decât „A Star is Born”? Nu știm, unii spun că da. Cert este că ai văzut deja celebra peliculă cu Lady Gaga și Bradley Cooper, așa că nu ar strica să vezi o altă poveste de iubire, de data aceasta cu o protagonistă devenită celebră pentru vocea sa, dar folosită ca o mașină de făcut bani.

Totul se schimbă însă într-o noapte, iar de acolo lucrurile iau o turnură neașteptată.

După cum ai observat, nu este o listă cu filme siropoase, însă toate aceste filme merită văzute de Ziua Îndrăgostiților, întrucât iubirea este cuvântul care stă la baza acestor pelicule fantastice.