Confidenţialitate

TOP Criptomonede pentru staking și venit pasiv (P)

Stakingul sau mizarea criptomonedelor este o practică prin care investitorii blochează activelor digitale în cadrul unui protocol sau platformă specifică. Această acțiune îi califică pentru obținerea de recompense suplimentare sub formă de jetoane.

Acest proces oferă o alternativă viabilă la metodele tradiționale de obținere a criptomonedelor, precum minatul, și poate fi efectuat cu aproape orice tip de monedă digitală.

În contextul dinamic al pieței criptomonedelor, două proiecte noi au captat atenția comunității: Bitcoin Minetrix și SPONGE V2.

Aceste platforme furnizează utilizatorilor oportunitatea de a-și investi activele digitale prin staking, beneficiind în schimb de recompense adiționale în jetoane. Aceste proiecte reprezintă exemple ale modului în care stakingul devine din ce în ce mai popular ca metodă de generare de venituri în lumea criptomonedelor.

Bitcoin Minetrix: Platformă de exploatare în cloud pentru Bitcoin

Mulți comercianți, atunci când aud de ideea de staking crypto, sunt predispuși să creadă că este o modalitate de a obține doar altcoins. Cu toate acestea, Bitcoin Minetrix vine să demonstreze că acest proces poate fi aplicat și pentru cea mai populară criptomonedă de pe piață, Bitcoin.

Conform documentației Bitcoin Minetrix, deținătorii de BTCMTX vor putea să facă staking cu activele pe care le dețin pentru a câștiga credite. Aceste credite sunt jetoane speciale pentru cloud mining care pot fi schimbate cu puterea de specifică de minare, permițând astfel minatul pasiv de BTC.

Cu un interes semnificativ manifestat, având în vedere că prevânzarea a atras deja aproximativ 10.000.000 de dolari, acest mecanism pare să fie pe placul investitorilor.

În prezent, prețul de prevânzare al unui BTCMTX este de 0,0131 USD. Cea de-a 22-a rundă din cele 39 planificate este în desfășurare. Cu fiecare nouă rundă a campaniei de prevânzare, prețul jetoanelor crește. Această tendință va continua până când prețul atinge maximul din prevânzare, stabilit la pragul de 0,0148 USD.

Având în vedere previziunea că Bitcoin va fi redus la jumătate în 2024, se anticipă că procesul de minare va deveni mai costisitor ca niciodată, generând o schimbare în modul în care investitorii mici abordează această activitate. Este de așteptat ca mulți dintre acești investitori să își reevalueze strategiile, în căutarea unor alternative mai eficiente și mai puțin costisitoare.

În acest cadru, Bitcoin Minetrix se prezintă ca o alternativă atractivă. Cu un prag inițial de investiție relativ mic, de doar 10 USD, această platformă oferă potențialul de a obține randamente mai mari pe termen scurt. Astfel, proiectul se adresează investitorilor care caută să-și maximizeze profiturile și să-și minimizeze riscurile într-un mediu criptografic tot mai volatil și competitiv.

Printre avantajele oferite de Bitcoin Minetrix se numără:

  • Posibilitatea de a exploata cea mai mare criptomonedă din lume fără a recurge la investiții masive în echipamente costisitoare.
  • Generarea potențialului de profit în două criptomonede simultan – BTC și BTCMTX.
  • Un profit estimat pentru cei care se alătură încă din prevânzare de aproximativ 73% pe an.

Cumpără Bitcoin Minetrix

Sponge V2: Proiectul care aduce utilitate jetonului original Sponge

În vara anului 2023, Sponge a devenit o figură notabilă în lumea monedelor meme, alimentând o creștere substanțială a valorii sale. Lansat în luna mai a acelui an, acest activ a valorificat popularitatea personajului SpongeBob SquarePants, ajungând la o capitalizare de piață de 100 de milioane de dolari. Deși ulterior valoarea sa a înregistrat o scădere, lansarea monedei SPONGE V2 urmărește să revitalizeze viralitatea acestui fenomen.

Prin intermediul mecanismului Stake-to-Mine, investitorii pot obține active înaintea altora. Cei care deja dețin versiunea originală a jetoanelor și le-au mizat sunt încurajați să le retragă înainte ca fondul să se închidă. Ulterior, aceștia pot bloca jetoanele în contractul inteligent V2, primind ca recompensă bonus un nou SPONGE.

Este esențial de subliniat că trecerea de la V1 la V2 este automată și permanentă, oferind astfel o experiență fluidă și fără probleme pentru utilizatori.

Perspectivele pentru Sponge V2, conform analiștilor, sunt optimiste, deoarece valoarea monedei poate înregistra o creștere semnificativă în funcție de obiectivele noului proiect. Comunitatea de susținători împărtășește cu entuziasm știri despre token, ceea ce a condus la o creștere a numărului de abonați cu aproximativ 2000. Aceste semne indică un interes crescut și un potențial solid pentru viitorul acestei criptomonede.

Caracteristicile acestei criptomonede includ:

  • Potențialul de randament anual de 287%.
  • Posibilitatea de a obține monede noi numai prin mizarea jetonului original.
  • Există două versiuni ale jocului, una gratuită și una cu mecanica Play-to-Earn.

Cumpără Sponge V2