Confidenţialitate

Toate zborurile către şi dinspre aeroporturile din Grecia vor fi anulate de duminică până joi

Toate zborurile către şi dinspre aeroporturile din Grecia vor fi anulate de luni până joi, din cauza unor greve ale controlorilor de trafic aerian, anunta Ministerul Afacerilor Externe.

“Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care călătoresc în Republica Elenă că Federaţia Controlorilor de Trafic din Grecia a anunţat declanşarea unei greve, în perioada 09-13 octombrie 2016, între orele 00:01 – 23:59. Astfel, toate zborurile dinspre şi către aeroporturile de pe teritoriul elen vor fi anulate. Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetățenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi„Google Play”), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie”, anunța autoritățile de la București.

De asemenea, și sâmbătă, 8 octombrie, sunt anulate o serie de zboruri ale companiei Olympic Air, tot din cauza protestului, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. Zborurile sunt următoarele:

OA 018 Atena – Ikaria
OA 019 Ikaria – Atena
OA 062 Atena – Paros
OA 063 Paros – Atena
OA 064 Atena – Paros
OA 065 Paros – Atena
OA 092 Kos – Kalymnos – Leros – Astipalea
OA 093 Astypalaia – Leros – Kalymnos – Kos
OA 098 Atena – Karpathos
OA 099 Karpathos – Atena.