Confidenţialitate

Toader Păun recomandă o vizită în zona Râșnov | Recomandat de Europa FM

Pentru o vară în care călătoriile sunt posibile din nou fără prea multe restricții, în Weekend cu Prietenii căutăm locurile speciale, pe care să le explorăm, în țară sau peste hotare.

Mihai Dinu aduce, la fiecare final de săptămână, Recomandat de Europa FM, o rubrică ce adună la un loc idei pentru vacanță, testate de colegi, vedete și persoane publice. De la cărți și albume muzicale, la destinații, rețete și experiențe noi.

Toader Păun, realizatorul emisiunilor Clubul de Seară și Misiunea Verde, ne propune ca în această vară să explorăm ceva mai mult decât zonele montante turistice promovate intens. Chiar în apropierea unor atracții, precum Dino Parc Râșnov, putem avea parte de surprize plăcute, în locurile unde este aer curat și nu atât de mare aglomerație.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

”Vara asta vă recomand să vă încărcați cu energie multă, de la oamenii buni care vă înconjoară și aer curat, de la călătoriile făcute prin țară!
Dacă vară toată lumea fuge la mare, eu vreau să vă recomand o plimbare la munte, în România. După ce ați vizitat dinozaurii prietenoși de la Râșnov, căutați cazare într-o pensiune locală… o să vă uimească ospitalitatea oamenilor, prețurile decente de la cele câteva restaurante bune din zonă.

În plus, e locul de unde puteți porni într-o explorare a Cetății Râșnovului, mai departe a Peșterilor Râșnoavei și Valea Cetății, apoi rezervați câteva ore bune, poate chiar zile, pentru Cheile Râșnoavei. Dacă vă pasionează mountain bike, traseele sunt de o dificultate medie, dar de o frumusețe care merită tot efortul.

În mod sigur sunt mult mai multe locuri de explorat, pe lângă Valea Prahvovei, și mă bucur să le descoperim împreună, în cele 100 de zile de vară la Europa FM”, spune Toader Păun.