Confidenţialitate

Timişoara: Taximetrist jefuit de doi bărbaţi care l-au ameninţat cu un pistol şi un cuţit

Un taximetrist din Timişoara a fost jefuit de doi bărbaţi care l-au ameninţat cu un pistol şi un cuţit, l-au legat de mâini şi i-au lipit bandă adezivă pe gură. Hoții i-au furat apoi banii, telefonul mobil şi o tabletă. Poliţiştii au deschis o anchetă şi îi caută pe agresori.

S-a intamplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, cand un bărbat a urcat într-un taximetru, în zona centrală a municipiului Timişoara, şi i-a solicitat şoferului să îl ducă în localitatea Giroc, aflată lângă oraş. Pe drum, însă, clientul s-a răzgândit şi i-a spus taximetristului să modifice traseul şi să intre pe o străduţă de la marginea oraşului, într-o zonă de vile.

Bărbatul, aflat pe bancheta din spate a maşinii, i-a cerut şoferului să oprească pe o stradă, iar în mașină a urcat un alt barbat, cu o cagulă pe față.

Unul dintre cei doi bărbaţi i-a pus taximetristului un pistol la tâmplă, iar celălalt i-a pus cuţitul la gât şi i-a cerut banii încasaţi. Apoi, cei doi i-au luat şoferului telefonul şi tableta, au smuls staţia de la bordul maşinii, au luat cheile, după care l-au legat de mâini şi i-au lipit bandă adezivă pe gură. Ulterior, cei doi au fugit.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi îi caută pe cei doi atacatori.