Confidenţialitate

Timișoara: Taximetrist atacat cu cuțitul și jefuit de un client – FOTO

Alerta noaptea trecuta la Timisoara dupa ce un taximetrist a fost atacat de un client care l-a taiat cu un cutit si apoi l-a jefuit.

Agresorul a fost prins dupa cateva minute de colegii victimei si predat Politiei.

Taximetristul a ajuns la spitalul judetean si a fost operat starea lui de sanatate fiind acum stabila.

Taximetristul ranit le-a povestit colegilor ca a preluat un tanar din zona Centrului Vechi si l-a dus spre unul dintre cartierele de marginea Timisoarei.

Cand au ajuns la destinatie, tanarul l-a atacat pe sofer. L-a injunghiat in zona gatului dupa care i-a luat tableta pe care taximetristul o avea pe bord.

Pentru ca nu a reusit sa coboare din masina, atacatorul a spart geamul din spate al autoturismului, a iesit pe geam si a fugit. Taximetristul ranit a reusit sa isi anunte colegii prin statie si a plecat spre spitalul judetean.

Pe drum i s-a facut rau si a fost nevoit sa se opreasca.

A tras pe dreapta intr-o statie de taximetre de unde a fost preluat de alti colegi care l-au dus la spital. Intretimp cand au auzit ce s-a intamplat, zeci de taximetristi s-au apucat sa scotoceasca zona in care a avut loc atacul si dupa cateva minute l-au prins pe agresor.

Acesta are 22 de ani si este din Motru. Tanarul a fost predat politistilor.

Oamenii legii au gasit si cutitul pe care acesta l-a folosit in timpul atacului. Pe numele lui a fost emisa in aceasta dimineata o ordonanta de retinere pe 24 de ore pentru tentativa de omor si talharie.

Taximetristul a fost operat de urgenta noaptea trecuta la spitalul judetean din Timisoara, starea lui fiind acum stabila