Confidenţialitate

Timișoara: Percheziții la mai mulți traficanți de droguri, după un an de anchetă. Suspecții vindeau inclusiv stupefiante sintetice

Percheziții joi dimineață, la Timișoara, într-un dosar de trafic de droguri. Polițiștii de la Combaterea Crimei Organizate și Antidrog din Timiș au descins la 3 adrese la care locuiesc persoane implicate în traficul de stupefiante. Oamenii legii au găsit în locuințele suspecților droguri de risc și mare risc.

Ancheta în acest dosar a început în urmă cu aproape 1 an. Un polițist sub acoperire a cumpărat, de mai multe ori, de la unul dintre membrii grupării diferite cantități de stupefiante, inclusiv droguri sintetice sub formă de pulbere.

Acestea proveneau din Olanda și erau vândute în cluburi și discoteci din Timișoara.

Ofițerii antidrog i-au monitorizat pe cei implicati în gruparea de trafic de droguri și au aflat că unul dintre suspecți urma să plece în străinătate.

L-au ridicat în urmă cu câteva luni de pe Aeroportul din Timișoara și l-au dus la audieri. Individul a fost pus sub control judiciar și monitorizat în continuare.

Oamenii legii au reușit să afle legăturile pe care le are și joi dimineață au descins la locuințele suspecților.

Membrii grupării au fost ridicați și duși la audieri la sediul DIICOT Timișoara.

La percheziții, polițiștii au descoperit stupefiante care urmau să fie vândute și o parte dintre ele folosite pentru consum propriu.

Cei trei suspecți sunt cercetați pentru trafic și deținere de droguri de risc și mare risc.

Citește și: Ministrul Bode, de Ziua internaţională împotriva consumului şi traficului de droguri: Nu trebuie să existe niciun fel de toleranţă