Confidenţialitate

TIMIŞOARA: La o săptămână de la puternica furtună, străzile sunt din nou iluminate

Iluminatul stradal a fost reluat pe majoritatea străzilor din Timişoara, la o săptămână de la puternica furtună în urma căreia doi oameni au murit în oraş.

Anunţul a fost făcut, duminică, de primarul Nicolae Robu.

‘Iluminatul stradal a început să-şi reintre în normalitate! Majoritatea străzilor au fost iluminate astă-noapte! Enel s-a ţinut de cuvânt! Aşa cum v-am informat, Enel a promis că, după ce va fi reuşit să asigure alimentarea cu energie electrică a, practic, tuturor consumatorilor casnici, se va ocupa de iluminatul stradal. Şi asta s-a întâmplat ieri, astfel încât, azi-noapte, pe majoritatea străzilor din oraş, a fost lumină. Un nou mare pas spre normalitate! Mai avem, mai avem multe de remediat, dar… mergem înainte! Solidari în faţa greutăţilor şi încrezători în capacitatea noastră de a le depăşi!’, a scris edilul.

Potrivit agenţiei News.ro, consilierul personal al primarului, Cătălin Iapă, a lansat o ipoteză în cazul prăbuşirii porţii de intrare în oraş peste o maşină în care se afla un tânăr de 24 de ani. Structura ar fi fost lovită de bucăţi de acoperiş smulse de vânt.

Procurorii timişeni au întocmit dosare penale şi cercetează cele 5 decese înregistrate în judeţul Timiş în timpul furtunii de duminica trecută.