Confidenţialitate

TIMIȘ: Șofer care transporta ţigări de contrabandă a lovit un poliţist de frontieră

Un polițist de frontieră din Timiș a fost rănit, iar o mașină de intervenție a fost lovită în urmă unei operațiuni desfășurate de oamenii legii împotriva contrabandiștilor de țigări .

Un individ care transporta o cantitate însemnată de țigări aduse din Serbia a fost reținut după o urmărire de câțiva km pe șoseaua Lenauheim-Jimbolia.

Alte două persoane sunt căutate de polițiștii de frontieră .

Ofițerii poliției de frontieră Timiș au monitorizat timp de câteva săptămâni o grupare de traficanți de țigări . Joi seara, oamenii legii au aflat că o cantitate însemnată de țigări urmează să fie transportată dintr -un depozit clandestin spre dealeri stradali.

Polițiștii de frontieră au observat două mașini suspecte care se îndreptau din satul Grabați spre Jimbolia. Una din mașini era pe post de antemergator iar în cea de a două se găseau țigările . Prima mașină a fost lăsată să treacă de filtrul poliției iar când mașină încărcată cu țigări s-a apropiat, oamenii legii au încercat să o blocheze. Șoferul nu a oprit la semnal și și-a continuat drumul cu viteză.

Echipajul poliției de frontieră a trecut la urmărire și după câțiva km a reușit să intrecepteze mașină suspectă. Șoferul acesteia a lovit mașina polițiștilor, încercând să scape. În cele din urmă autovehicolul încărcat cu mii de pachete de țigări a fost oprit de un alt echipaj de intervenție. Când au încercat să îl incătușeze pe suspect acesta a devenit deosebit de violent și a lovit un agent de poliție. În cele din urmă agresorul a fost imobilizat.

Polițiștii au stabilit că autoturismul condus de suspect era burdușit cu țigări de contrabandă. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunile de ultraj și contrabandă și va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Oamenii legii încearcă acum să dea și de urmă complicilor acestuia.