Confidenţialitate

Timiș: Copiii neglijați ai unor soți care se declară ”traci” au fost dați în plasament | AUDIO

Preluarea copiilor nu a fost tocmai uşoară. Cei doi părinţi, care nu au mai mult de 40 de ani, i-au atacat pe jandarmii care au venit să pună în aplicare sentinţa Instanţei.

După o intervenție care a durat mai bine de două ore, copiii au fost preluați de autorități, iar în continuare vor ajunge, cel mai probabil, în grija unor asistenți maternali.

Autorităţile au intervenit după ce vecinii au anunţat  că cei doi copii ai cuplului nu erau îngrijiți și erau puși să doarmă într-un cort, deși era foarte frig.

Anterior, bebelușul de numai câteva luni al familiei a murit la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara, după ce a fost preluat cu elicopterul de la Făget. Polițiștii au deschis o anchetă atunci pentru a stabili cauzele morții . Copilul era bolnav de câteva zile și părinții au refuzat să ceară ajutorul medicilor.

Cei doi soți au mai fost în atenția autorităților și anul trecut, când s-au întors în țară din Danemarca. La frontieră,  au spus că sunt traci și că se întorc în țara în care s-au născut, refuzând să prezinte documentele.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Liliana Nicolae