Confidenţialitate

Therme București a fost redeschis

După închiderea în luna martie a anului trecut, din cauza restricțiilor legate de pandemia COVID, Therme București este din nou deschis publicului.

”Am folosit această perioadă pentru a realiza lucrări de întreținere, am făcut schimbări importante și în ceea ce privește integrarea unor noi platforme digitale și, bineînțeles, ne-am pregătit de redeschidere. Toti vizitatorii nostri se vor putea bucura din nou, împreună cu familia și prietenii, de varietatea de activități, terapii și atracții de la Therme București, în cel mai sigur, curat și mai natural mediu interior și exterior.

Ne motiveaza sa știm ca oamenii ne-au simțit lipsa, si ca acum, în sfârșit, își vor putea relua obiceiurile sanatoase iar vacanta în orice zi a saptamanii le va fi din nou accesibilă”, explică Robert Solomon, COO Therme Bucuresti

Therme București este cel mai mare Therme din Europa, având o suprafață totală indoor de peste 34000 mp și o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul găzduiește cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante.