Confidenţialitate

The Rolling Stones cântă un cover al unei piese Beatles – VIDEO

Membrii trupei The Rolling Stones i-au adus un omagiu bunului lor prieten Paul McCartney, vineri seară, în prima zi a Festivalului Desert Trip din Indio, California, unde legendara formaţie britanică a interpretat o versiune proprie a unui cântec celebru al grupului The Beatles, potrivit contactmusic.com.

La mijlocul show-ului, solistul Mick Jagger i-a anunţat pe spectatori că va interpreta alături de colegii săi de trupă un cover al piesei ”Come Together”, compusă de Paul McCartney şi John Lennon.

Paul McCartney, aflat în public alături de soţia lui, Nancy Shevell, a apreciat foarte mult acest moment – a început să strige, să fluiere şi şi-a ridicat braţele în aer, pentru a-i saluta pe colegii lui de breaslă.

Trupa The Rolling Stones a închis prima seară a Festivalului Desert Trip cu un show plin de energie ce a inclus numeroase cântece legendare din repertoriul ei, precum ”Start Me Up”, ”Wild Horses”, ”It’s Only Rock & Roll (But I Like It)”, ”Honky Tonk Woman” şi ”Mixed Emotions” – o piesă pe care formaţia britanică nu a mai interpretat-o live de 25 de ani.

Foto: The Rolling Stones/Facebook