Confidenţialitate

The Motans și EMAA lansează clipul oficial al piesei ”Insula” | VIDEO

The Motans și EMAA au lansat la începutul acestei luni, exclusiv pe radio, piesa ”Insula”, o baladă cu un mesaj de iubire, care a cucerit românii încă de la primele ascultări. Pe 22 octombrie a fost lansată pe YouTube Music, iar de astăzi ”Insula” are parte și de un clip oficial.

“Fiecare om are lumea sa și toți căutăm persoana menită să ne umple acest Univers. Despre asta este Insula, pe care care o puteți descoperi acum și prin videoclipul lansat și despre care știm că a fost atât de așteptat”, a spus The Motans.

Invitat în cel mai mare club din România, Clubul de Seară, la Europa FM, Denis Roabeș a povestit despre cum s-a produs întâlnirea cu EMAA și cum a luat naștere ”Insula”. The Motans spune că ideea de a lansa piesa exclusiv pe frecvențele radio a fost și o formă de protest pentru ceea ce se întâmplă în clasamentele ”trending” din România:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

“Insula este una dintre cele mai frumoase balade pe care eu le-am auzit în ultima vreme. Am fost și sunt extrem de recunoscătoare că sunt parte din ea. Se întâmplă rar să mă conectez cu versurile altcuiva, aici nu a mai fost cazul. The Motans are o energie aparte în care m-am regăsit și m-am simțit acasă instant. Aș putea spune că asta e de fapt toată ideea, tot mesajul piesei”, a declarat EMAA.

“Insula” este în top 10 Media Forest în ultima săptămână și, de asemenea, în top 10 Shazam.

Piesa a fost compusă de Denis Roabeș, iar producția este semnată de Marcel Botezan, Alex Cotoi și Sebastian Barac.

Clipul a fost regizat de Bogdan Păun, director de imagine a fost Bogdan Filip, iar Loops Production semnează producția video. Ce doi dansatori care reprezintă vizual mesajul piesei, cu grație și forță, sunt Luana Chebeleu și Cristian Miron.

Videoclipul The Motans și EMAA – Insula