The Mono Jacks lansează ”Infinit” – VIDEO

Trupa The Mono Jacks a lansat luni seara noul single ”Infinit”, a căruit variantă live va putea fi ascultată, în premieră la radio, joi seara în emisiunea POP-ROCK, de la ora 21.

Ștefan Leonte are invitați în studio pe membrii trupei, alături de care vă invită să petreceți o oră în direct la radio și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

Cântecul „Infinit” este al patrulea single de pe albumul „Ușor distorsionat”, lansat de The Mono Jacks în toamna anului 2017. Videoclipul piesei a fost filmat la București și este regizat de Andi Dumitrescu, cel care a semnat și regia videoclipului 1000 de DA. Noul videoclip The Mono Jacks este realizat într-o manieră inedită, îmbinând arta unor artiști păpușari cu niște decoruri minuțioase pentru un rezultat în egală măsură ludic și emoționant.

Povestea videoclipului și conceptul păpușilor sunt semnate de Ana Crăciun Lambru, păpușar, regizor și actor: „Din primele acorduri ale melodiilor, The Mono Jacks te ridică din lumea reală și te poartă într-o poveste. E ceva magic acolo, e o vibrație ce atinge alte suflete. O recunoaștem, ca și cum am trăit cu ea toată viața, fără să fim conștienți. Eu văd imagini când ascult o melodie și, încet, încet, „Infinit” mi s-a dezvăluit. Am văzut o relație, doi oameni, imperfecți – „ăștia suntem noi” – , care sunt pur și simplu iubire. Melodia nu are neapărat un fir narativ, versurile sunt puțin abstracte, par să nu aibă legătură unele cu celelalte, însă povestea celor doi mi-a apărut întreagă, eternă. El și ea există în fiecare dintre noi. Toți iubim imperfect… infinit”