The Kryptonite Sparks este acum la Europa FM Live pe Plajă – VIDEO LIVE

Trupa The Kryptonite Sparks este acum live într-unul din cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

În această seară, de la ora 18:30, pe scena Europa FM Live Pe Plajă vor urca: THE KRYPTONITE SPARKS, TOULOUSE LAUTREC, THE MONO JACKS, VIŢA DE VIE și CARGO.

The Kryptonite Sparks sunt un trio incandescent, o combinație de indie, alternative și hard rock, plini de speranțe mari si idei noi; câteva picaturi de modernism și simbolism extras din subcultura indie și un gust picant de avangardă completează ultimele detalii ce reprezintă The Kryptonite Sparks.

Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de surprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări o transmisiune specială în care concertul Europa FM Live Pe Plajă este completat, în premieră, cu atmosfera din backstage şi interviuri în exclusivitate cu artiştii.

A început Europa FM Live pe Plajă 2018! The Kryptonite Sparks dă startul celor trei zile de poveste, alături de cei mai în vogă artişti români Transmisia neîntreruptă a evenimentului se regăsește pe www.livepeplaja.ro

A început Europa FM Live pe Plaja!The Kryptonite Sparks dă startul celor trei zile de poveste, alături de cei mai în vogă artişti români!Transmisia neîntreruptă a evenimentului se regăsește pe www.livepeplaja.ro

Publicată de Radio Europa FM pe Joi, 26 Iulie 2018