Confidenţialitate

Testele ADN arată că bărbatul decedat în accidentul din 22 mai era Dan Condrea

Bărbatul decedat pe 22 mai, în urma unui accident de mașină, pe drumul dintre Buftea și Corbeanca, este Dan Condrea, acționarul majoritar al Companiei Hexi Pharma.

Procurorii de la Parchetul General au anunțat că testele ADN confirmă acest lucru.

Dan Condrea a fost înmormântat, dar, înainte, legiștii au recoltat mai multe probe, iar identitatea sa a fost recunoscută de apropiați, după semnele particulare.

De asemenea, procurorii au dispus și recoltarea de probe ADM și de la fiica lui Dan Condrea.

În comunicat, procurorii de la Parchetul General menționează că autoturismul condus de Dan Condrea a făcut 13 deplasări pe traseul Buftea-Corbeanca într-o singură oră, în intervalul 17.31 – 18.38.

Ultima deplasare a fost dinspre Buftea spre Corbeanca.

Comunicatul integral al Parchetului General:

În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, Condrea Dan, Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: Autoturismul implicat în accidentul mai sus menţionat a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca. Urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000. Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică.”