Confidenţialitate

Tensiunile dintre regina Elisabeta a II-a şi Margaret Thatcher, în noul sezon din serialul “The Crown” | VIDEO

Noul trailer al următorului sezon din serialul Netflix “The Crown” a fost lansat joi şi prezintă tensiunile care au existat între regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi fostul premier britanic Margaret Thatcher.

Două femei conduc Marea Britanie şi “poate că este exact lucrul de care această ţară are nevoie”, declară suverana britanică, interpretată de actriţa Olivia Colman, în trailerul celui de-al patrulea sezon al serialului “The Crown”. Serialul urmărește rivalitățile politice și viața amoroasă a reginei Elisabeta a II-a, precum și evenimentele care au modelat a doua jumătate a secolului XX.

Al patrulea sezon al serialului “The Crown”
, ce va fi lansat pe 15 noiembrie de platforma de streaming Netflix, are o acţiune plasată la sfârşitul anilor 1970, ce continuă în anii 1980, prezentând tensiunile dintre regina Elisabeta a II-a şi Margaret Thatcher. Aceste tensiuni devin tot mai mari după ce fostul premier conservator implică Marea Britanie în Războiul Malvinelor.

În următorul sezon, familia regală britanică devine totodată preocupată de linia sa succesorală şi, din acest motiv, resimte nevoia de a găsi o soţie “corespunzătoare” pentru prinţul Charles, interpretat de Josh O’Connor. Deşi Charles este îndrăgostit nebuneşte de Camilla Parker Bowles (interpretată de Emerald Fennell), idila lui cu Lady Diana Spencer (interpretată de Emma Corrin) devine “un basm atât de necesar” pentru a uni naţiunea britanică.