Tensiuni între Ponta şi Orban, la Parlament: “O slujbă de pomenire”. “Are ochelari de cal” | AUDIO

Premierul Ludovic Orban a dat explicaţii în Parlament despre măsurile din timpul epidemiei, iar Victor Ponta i-a spus că „asistăm la o slujbă de pomenire pentru anumite domenii pe care Guvernul vrea să le îngroape”.

Victor Ponta a făcut aluzie la numirea unui proprietar de pompe funebre la conducerea Spitalului de Urgenţă din Piatra Neamţ.

„Aş vrea să vorbesc pe înţelesul unui patron de firme funebre. Patronii de firme funebre sunt ultimii specialişti promovaţi de domnul Orban. Să spunem că azi avem o slujbă de pomenire pentru anumite domenii din România, afectate de criza economică, pe care Guvernul urmează să le omoare, urmând ca apoi să le asigure o îngropăciune cu o firmă de pompe funebre afiliată partidului”, a spus liderul Victor Orban, în plenul Camerei Deputaţilor.

Liderul Pro România acuză Guvernul Orban că nu a gestionat bine nici domeniile din transport, cultură sau sport.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Din păcate trebuie să trecem pe pomelnicul Guvernului Orban companiile româneşti de transport. La TAROM nu s-au dat salariile, la CFR Dumnezeu cu mila. Poate aşa înţeleg oamenii de ce se trece pe jos pe la Nădlac, după ore de aşteptat. Sportul şi cultura, domenii importante, se prăbuşesc din lipsă de sprijin guvernamental. Cred că aceste două domenii lăsate să moară reprezintă o pierdere pentru societatea românescă”, a adăugat Ponta.

Totodată, Ponta i-a cerut demisia premierului Orban.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ludovic Orban i-a replicat lui Ponta, spunând că acesta „are ochelari de cal şi nu vedere realitatea”.

„Domnule preşedinte, doamnelor şi domnilor deputaţi. Probabil antevorbitorul nu a trăit în România în ultima perioadă şi nu a văzut ceea ce s-a întâmplat aici în ultimele luni. Are ochelari de cal şi nu vrea să vadă realitatea”, a spus Orban, la audierile din Parlament.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS