Confidenţialitate

Teleorman Leaks: Copii de pe documente personale ale familiei Dragnea și planurile detaliate ale unei proprietăți-mamut din Alexandria

54.710 mailuri cu atașamentele aferente, trimise de pe adresa de serviciu a directorului general Tel Drum, Petre Pitiș, au ajuns în posesia presei.

Între documentele găsite de jurnaliștii Rise Project în valiza descoperită într-o curte din județul Teleorman au fost identificate și copii de pe documente personale ale familiei Dragnea și planurile detaliate ale unei proprietăți-mamut din Alexandria.

Informații sensibile din interiorul Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, în 2017, au fost găsite într-o valiză în zona rurală din Teleorman, de către un localnic. Datele au ajuns la jurnaliştii Rise Project.

Până la această oră nu există nicio reacție publică din partea autorităților ca urmare a anunțului făcut de jurnaliștii de investigație. În afara dezvăluirilor făcute de Rise Project nu există vreo altă confirmare privind autenticitatea documentelor conținute de valiză.