Confidenţialitate

București: “Steaua fără nume” în avanpremieră de la ora 16.00, pe 29 noiembrie

 Ieșire fulminantă la public pentru “Steaua fără nume”, în regia lui Vlad Zamfirescu: celebra poveste a lui Mihail Sebastian se va juca de 2 ori la rând, pe 29 noiembrie ȋn București.  Dragostea publicului pentru titluri cu rezonanță și distribuții cu nume sonore stă la baza programării unei noi reprezentații, cu ȋncepere de la ora 16.00.

Frumoasa și romantica poveste scrisă de Mihail Sebastian și pusă ȋn scenă de nenumărate generații a prins din nou viață, de data aceasta ȋn regia lui Vlad Zamfirescu, pe care ȋl regăsim și ȋn rolul principal masculin. Noua montare ȋi mai include ȋn distribuție pe: Diana Roman, Valentin Teodosiu, Adrian Titieni, Andi Vasluianu, Luminița Erga, Eva Cosac și Gabriel Vatavu. Spectacolul este o reverență adusă montărilor și ecranizărilor anterioare, dar și o invitație lansată publicului de toate vârstele pentru a descoperi sau redescoperi acest titlu cu istorie din repertoriul românesc. Decoruri ample și costume ȋn spiritul epocii recreează atmosfera piesei lui Mihail Sebastian ȋntr-o montare ce cultivă textul original și culoarea vremii ȋn care se petrece acțiunea.

Steaua fără nume” pune în lumină teme mereu actuale: ȋntâlnirea meteorică dintre femeia fatală și bărbatul ȋnsetat de cunoaștere,  ȋncercarea de a sparge tiparele, zbaterea de a deveni mai mult decât ceea ce părem a fi predestinați. Totul ȋnvăluit ȋntr-o aură de romantism și mister ȋmbogățitit cu momente de comic de situație care pigmentează spectacolul.

Premiera este gazduită luni 29 noiembrie, de la oara 16.00 și de la ora 20.00 la TNB Sala Ion Caramitru, din București.  Alte reprezentații sunt deja programate astfel:

–          14 decembrie Craiova – Teatrul Național Marin Sorescu

–          21 decembrie Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor

–          26 decembrie – București – spectacol găzduit la TNB – Sala Ion Caramitru

 

Bilete și detalii pe: Ticketstore.roBLT.roMystage.ro și Facebook Cortina AG.