Tatăl tinerei împinse la metrou, la Costin Georgian: Am așteptat două ore la Poliție

Tatăl tinerei care a fost împinsă intenționat în fața trenului la stația de metrou Costin Georgian a povestit presei că la 45 de minute după incident a sunat la 112, dar că operatoarea l-a trimis către Poliția din metrou.

Acolo a stat aproape două ore pentru că în faţa sa era o femeie cu un copil care îşi pierduse o sacoșă pe peron, iar poliţistul le-a spus că el este singur şi i-a rugat să aibă răbdare.

Mai mult, potrivit bărbatului, polițistul nu a crezut din prima când i s-a spus că fiica lui a fost împinsă în fața metroului.

Tatăl fetei a povestit, de asemenea, că – inițial – fiica lui a crezut că este vorba de o glumă a unei prietene. Când a realizat că nu e așa, a opus rezistență și a reușit să scape.

Totul se întâmpla la 10 metri în fața metroului.

În momentul incidentului, au intervenit câţiva oameni care au întrebat-o pe agresoare ce are cu fata, iar aceasta ar fi repetat obsesiv că tânăra i-ar fi furat banii.

El a mai spus că fata a povestit că în momentul în care a coborât scările la metrou a observat-o pe agresoare, care era pe peron şi care o fixa cu privirea.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS