Tarom suspendă, după cursele interne, toate cursele spre/dinspre Franța şi Germania pentru 14 zile

Tarom anunță că a suspendat de miercuri cursele interne pentru următoarele 14 zile.

Compania aplică şi suspendarea operării curselor către/dinspre, Franța și Germania, începând de joi, ora 00.00, pentru cel puțin 14 zile.

“Vom continua să operăm zboruri de pasageri către, și dinspre, destinații considerate ca fiind cu risc redus, cu respectarea reglementărilor in vigoare și sub rezerva posibilității suspendării și acestora dacă situația o va impune”, transmit reprezentanții companiei aeriene naționale.

Singurele zboruri care se vor mai opera fiind cele de tip “cargo” și cele “umanitare”, de asemenea cu respectarea regulilor in vigoare, acestea din urmă având prin definiție un regim special.

„Prioritatea noastră a fost și rămâne sănătatea pasagerilor și a echipajelor de zbor. Iar atunci când vorbim despre sănătate publică, despre binele comun al societății, toate celelalte interese rămân pe locul doi. Prin toate măsurile luate, TAROM face front comun cu autoritățile în combaterea și eradicarea epidemiei COVID 19.

Este un efort pe care ni-l asumăm din punct de vedere economic pentru a reuși să revenim împreună la normalitate, într-un timp cât mai scurt.

Este un moment în care suntem obligați cu toții să stăm acasă pentru a ne putea continua călătoriile împreună, cât mai curând”, spune Directorul General TAROM, George Barbu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS