Tarom suspendă, de miercuri, pentru 14 zile, toate cursele interne

Compania naţională de transport aerian Tarom a anunţat că începând de miercuri, de la ora 12.00, suspendă operarea pe cursele interne pentru următoarele 14 zile, ca urmare a deciziilor de limitare a răspândirii noului coronavirus.

Începând de joi, încetează zborurile înspre Franţa şi Germania, pentru cel puţin 14 zile, conform celei mai recente ordonanțe militare.

”Dragi pasageri, ca urmare a noilor restricţii impuse pentru limitarea răspândirii infectarii cu Covid-19 la nivelul companiei s-au luat următoarele măsuri: începând cu data de 25 martie 2020, ora 12.00 (ora aterizării), am ales să suspendăm operarea pe cursele interne pentru următoarele 14 zile; începând cu data de 26 martie 2020 vom suspenda operarea în Franţa şi Germania, pentru cel puţin 14 zile”, scrie compania pe contul său de Facebook.

Toţi pasagerii afectaţi de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau rambursarea integrală a biletelor/tronsoanelor neutilizate.

”Pentru efectuarea modificărilor vă rugăm să contactaţi agentul emitent sau orice agenţie Tarom. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat dar şi pentru răspunsul cu întârziere la solicitările dumneavoastră. Având în vedere numărul foarte mare de solicitări din această perioadă, deşi personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă până când se va da curs tuturor solicitărilor”, mai precizează compania.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS