Tăriceanu citat ca martor într-un dosar de corupție la DNA Brașov

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că se va prezenta vineri la DNA Braşov. Tăriceanu a declarat că a fost citat în calitate de martor, într-un dosar de corupţie.

E vorba de dosarul în care sunt acuzați de corupție Remus Truică și Paul Lambrino.

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat într-un comunicat de presă că mâine se va prezenta la DNA Brașov, după ce a fost sunat de procurori.

Președintele Senatului precizează că a fost citat în calitate de martor. Totodată, afirmă că, în respect pentru confidențialitatea anchetei, nu va face nicio declarație nici la sosirea și nici la plecarea din sediul DNA Brașov.

Șeful Senatului ar urma să fie audiat în dosarul privind retrocedarea ilegală a fermei Regale Băneasa și a suprafeței de 47 de hectare de pădure din Snagov.

În acest caz sunt cercetați Remus Truică și Paul Lambrino cunoscut drept Prințul Paul, ambii aflați în arest la domiciliu din decembrie anul trecut, trei israelieni, între care și miliardarul Benjamin Steinmetz. Surse din DNA au declarat că numele lui Tăriceanu a apărut în acest dosar, după ce fostul său consilier Marius Marcovici a fost şi el inculpat.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS