Târgul de carte Gaudeamus, între 22 – 26 noiembrie, la Romexpo

Târgul Internaţional de carte Gaudeamus își deschide porțile peste 8 zile. Are loc la București, în perioada 22-26 noiembrie, în pavilionul Central Romexpo.

Preşedintele de onoare al Târgului va fi dramaturgul şi jurnalistul Matei Vişniec, iar invitat de onoare, Comisia Europeană.

La Târgul de carte Gaudeamus care se deschide pe 22 noiembrie, veți avea de unde alege cărți pentru că vor fi sute de mii de titluri, multe în premieră. Peste 300 de edituri româneşti şi străine, tipografii, instituţii de învăţământ, centre şi institute culturale, librării și biblioteci. Vor fi și cărți pentru copii, în limba română, engleză sau franceză. Totuși, deocamdată editurile nu au anunțat ce reduceri vor avea pe perioada Târgului.

Pe parcursul a 5 zile de Târg, vor fi peste 800 de evenimente editoriale, lansări de carte, dar și ateliere de creaţie pentru copii și tineri.

Târgul de carte Gaudeamus se deschide oficial, miercuri, 22 noiembrie, ora 12. Intrarea costă 5 lei, sau 10 lei – un abonament pentru toate cele 5 zile de târg, iar pentru  preşcolari, elevi, studenţi, cadre didactice, bibliotecari, profesionişti din domeniile editorial/educaţional, jurnalişti, pensionari, persoane cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora, grupuri organizate, intrarea este liberă.

Programul de vizitare va fi zilnic, între orele 10.00 şi 20.00.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare