Târg de Crăciun la Piatra-Neamț

Orasul Piatra Neamt gazduieste in acest an cel mai mare Targ de Craciun care a fost organizat in ultimii 10 ani in zona Moldovei.

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun la Neamț va avea loc duminică, 4 decembrie, la Curtea Domnească.

Evenimentul se va desfășura timp de o lună.

Chiar în seara de debut, pe scenă va urca Smiley. Pe parcursul lunii decembrie vor mai urca pe scena amplasata in centrul orasului, printre altii,  Lidia Buble, Nadir și Lora&Band, Dorian Popa, The Dada și Alexandra Ungureanu, Amna, Formația Bere Gratis și Gheorghe Zamfir, DJ Rynno și Sylvia, Mandinga, Proconsul sau Guess Who.

Produse traditionale pentru toate gusturile vor fi de gasit la acest eveniment.

Gospodarii din județ, renumiți pentru cum gătesc bucatele specifice zonei, vor mulțumi pe toți cei interesați de produse tradiționale, care le vor umple masa de Sărbători. Afumăturile, burduful sau peștele în cetina de brad, dulciurile vor aduna lumea dornică să își satisfacă poftele de bunătățile locului. Gerul Crăciunului va fi înmuiat cu o cană de vin fiert, cu aromă de scorțișoară și cuișoare! Grătarele vor sfârâi, iar micii se vor coace în valuri, spre bucuria celor cu poftă de viață!

Complexul Muzeal Județean Neamț oferă participanților posibilitatea de a vizita muzeele din municipiului Piatra-Neamț, dar și de a participa la diverse activități și ateliere.

Caravana lui Moș Crăciun

Moș Crăciun va sta la Piatra-Neamț și va colinda întreg orașul. El va scoate, din tolba sa, daruri pentru copiii care îi vor spune poezii.

Târgul de Crăciun de la Neamț vă așteaptă și cu un patinoar, de care vă puteți bucura pe toată perioada evenimentului. Programul va fi zilnic, între orele 10:00 – 13:30; 14:00 – 15:30; 16:00 – 17:30; 18:00 – 19:30; 20:00 – 21:30.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS