Confidenţialitate

Tânăra de 18 ani din Vaslui care și-a omorât prietena și i-a abandonat corpul neînsuflețit într-un parc din Mangalia, arestată preventiv | AUDIO

Tribunalul Constanța a decis în urmă puțin timp arestarea preventivă a tinerei de 18 ani din Vaslui care și-a omorât prietena, i-a transportat cadavrul cu un geamantan și l-a abandonat sub banca unui parc din Mangalia. În fața judecătorilor autoarea și-a recunoscut fapta, spunând că o regretă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cazul de la Mangalia care a îngrozit litoralul prin cruzimea cu care o tânără și-a ucis prietena a fost rezolvat de polițiști și procurorii constănțeni în mai puțin de 10 ore.

Totul a început duminică în zori, când trupul neînsuflețit al unei fete a fost găsit de un bărbat care mergea la pescuit. Cadavrul fusese lăsat sub o bancă din parcul de la intrarea în stațiunea Saturn, cu multe urme de violență pe față și corp.

Rezultatele investigațiilor au apărut duminică după-amiază. A fost stabilită identitatea victimei, o fată de 18 ani din Vaslui. Prinderea autorului a fost o surpriză. Era vorba de prietena din copilărie a victimei, tot de 18 ani.

Amândouă erau cameriste la un hotel de 5 stele din Saturn. S-au certat din cauza unui băiat și s–au luat la bătaie. Atât e tare încât agresoarea și-a omorât prietena. Apoi a băga-o într-un geamantan de tip troller.

A chemat un taxi, a rugat un coleg din hotel să o ajute să pună geamantanul în taxi și a pleca către parcul Diana, unde a abandonat cadavrul sub bancă.

În fața judecătorilor, suspecta și-a recunoscut fapta, spunând că erau prietene și că regretă ce a făcut. Mandatul de arestare pentru omor este emis până pe data de 5 septembrie.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: București: Polițiștii din Capitală au salvat luni o femeie care era ținută într-un apartament împotriva voinței sale