Confidenţialitate

Tânără căutată cu drone și un elicopter de supraveghere la Sibiu, după ce a dispărut din zona căminelor studențești. Update | VIDEO

O tânără studentă din Sibiu este căutată de peste 350 de persoane, autorități și voluntari, în Pădurea Dumbrava, după ce a dispărut în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Update: „Acțiunea de căutare a tinerei s-a încheiat în jurul orei 13,30, după ce zona aflată în atenție, în suprafață de aproximativ 500 de hectare, a fost periată în totalitate. Din păcate, tânăra nu a fost găsită și nici nu au fost descoperite obiecte sau alte indicii care să lămurească situația persoanei în cauză”, au transmis polițiștii sibieni.

Angelika Claudia Maurer, o studentă în vârstă de 25 de ani, a fost dată dispărută în 15 februarie de către fratele ei, după ce apropiații și familia nu au mai putut să o contacteze mai multe zile la rând.

Tânăra plecase, pe 8 februarie, din zona căminelor studențești de pe Bulevardul Victoriei, către Calea Poplăcii, iar ulterior nu a mai răspuns la telefon.

În 25 februarie, polițiștii sibieni au găsit mai multe bunuri ale Angelikăi, în Pădurea Dumbrava, așa că au decis să extindă căutările în zona împădurită de la marginea municipiului Sibiu.

La acțiunea de căutare participă 150 de angajați din mai multe instituții sibiene, inclusiv poliția și centrul chinologic, precum și peste 200 de voluntari.

„Astăzi, 2 martie, începând cu ora 10,00, un elicopter IGAv s-a alăturat eforturilor polițiștilor sibieni în acțiunea de căutare a unei tinere, MAURER ANGELIKA CLAUDIA, în varsta de 25 ani, studentă în municipiul Sibiu, a cărei dispariție a fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, tânăra nu a mai putut fi contactată de către rude și cei apropiați”, a transmis și IGPR.

Tânăra este căutată și cu ajutorul dronelor.

Imagini IGAv – IGPR

Foto: Captură Poliția Română

Citește și: 6 ani de închisoare pentru o tânără din Olt care și-a împușcat iubitul polițist