Sute de oameni s-au adunat, la ora 18.00, în Piața Victoriei. Alte sute sunt în marile orașe

Câteva sute de persoane protestează, s-au adunat duminică, la ora 18.00, în Piaţa Victoriei, iar numărul protestatarilor continuă să crească.

Noi manifestaţii sunt anunţate pentru duminică seară şi în zeci de oraşe, 42 de grupuri civice şi organizaţii neguvernamentale, precum şi confederaţiile sindicale Blocul Naţional Sindical şi Cartel Alfa chemând românii să ceară în stradă retragerea legilor Justiţiei, respingerea în Parlament a Ordonanţei privind modificarea legislaţiei fiscale şi demisia Guvernului şi a preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Anca Gradinaru se află duminică în Piața Victoriei, din București. A stat de vorbă cu protestatarii. Unul dintre ei se arată sceptic în ceea ce privește viitorul copilului sau în România.  „Sperăm la mai bine. Până acum, deși am ținut cu tot sufletul să stăm în țară, și eu și soția, simțit că pentru cea mică poate ar fi mai bine să ne uităm peste graniță și asta ne deranjează cel mai mult. Nu vedem un viitor pentru ea în țară„, afirma unul dintre protestatari.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De la ora 18.00, oamenii au început să se adune în centrele orașelor Constanța, Iași, Craiova, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS