Sus cortina! Seri de teatru la ”Țăndărică”: ”Prințesa și Broscoiul” – VIDEO

Campania ”Serile de teatru” continuă la ”Țăndărică” : sunt programate spectacole și seara, la sfârșit de săptămână, pentru ca și părinții să îi poată însoți pe cei mici. De obicei, piesele de la ”Țăndărică” se joacă dimineața, la ora 10.00 – și ar fi imposibil pentru mulți părinți, aflați la lucru, să poată ajunge la reprezentații. În cadrul campaniei ”Seri de Teatru” la Țăndărică, vineri seară (19 februarie), de la ora 18.00, se joacă ”PRINŢESA ŞI BROSCOIUL”, povestea fraților Grimm. Trebuie spus că la ”Țăndărică” sunt programate și spectacole pentru adolescenți și adulți, în fiecare joi seară. Amănunte – la ora 16.50, în rubrica ”Sus cortina!”, la Europa FM.

Spectacolul ”Prințesa și Broscoiul”, în regia lui Decebal Marin, păstrează povestea fraților Grimm. Dar, este creată o atmosferă Zen, cu trimiteri la lumea orientală, cu inserții muzicale, personalizate pentru fiecare personaj principal. În premieră pentru un spectacol de animație, decorul e gândit la dimensiuni spectaculos de mari. Pe scenă vom vedea de la marionete cu fire lungi, la manechine de statură umană. ”Prințesa și Broscoiul” începe la ora 18.00, la Sala Lahovari. Călin Octavian Mocanu, directorul Teatrului ”Țăndărică”:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Copiii se pot bucura vinerea de poveștile de la Țăndărică…Dar, tot în cadrul ”Serilor de teatru de animație” de la ”Țăndărică”, în fiecare joi, de la ora 19.00, sunt programate spectacole pentru adolescenți și adulți, produse de studioul de animație AnimaStudio.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

”Prințesa și broscoiul” poate fi văzut și luni, 22 februarie, de la ora 10.00, la Sala Lahovari – sală renovată în 2004, care primește 75.000 de spectatori anual. Să mai spunem că, din anul 2008, teatrul Teatrul de Păpuşi şi Marionete Ţăndărică a devenit Teatrul de Animaţie Ţăndărică.

printesa si broscoiul (1)

Printesa-si-broscoiul-tandarica

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS