Confidenţialitate

”Sus cortina!”: S-a reluat spectacolul ”Mon Cabaret Noir”, cel mai recent cabaret realizat de Răzvan Mazilu / La TNB a avut premiera ”Magic Național”

Vineri, 15 ianuarie, în București s-a reluat spectacolul ”Mon Cabaret Noir”, cel mai recent cabaret realizat de Răzvan Mazilu. La Galați a fost programat un spectacol de teatru 3D iar la Naționalul bucureștean a avut premiera spectacolul-concert ”Magic Național” cu Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Marius Manole, Tania Popa, Istvan Teglas, Anca Sigartău. Amănunte – zilnic, de la ora 16.50, în rubrica ”Sus cortina!”, la Europa FM.

 

Iorgu Ianuși – Recomandări pentru weekendul 15-17 ianuarie 2016”Las’ că știm noi” -Teatrul Elisabeta, ”Mon Cabaret Noir”, cel mai recent spectacol al lui Răzvan Mazilu, la Creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, „Călătorie spre centrul pământului”, după Jules Verne – la Teatrul de Păpuşi „Gulliver” din Galaţi (spectacol 3D) și spectacolul-concert “Magic Național”, în regia lui Ion Caramitru, la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 


 

”Mon Cabaret Noir” – Răzvan Mazilu, într-o nouă montare, despre Berlinul anilor 20 și despre modul de viață libertin din perioada interbelică

 

Artistul semnează regia și coregrafia show-ului.  Într-un interviu acordat Europa FM Răzvan Mazilu spune că show-ul său prezintă decadența din Berlinul anilor 20 – iar personajul principal este ANITA BERBER, o artistă care le-a inspirat pe divele de mai târziu, cum ar fi Marlene Dietrich și Greta Garbo. ”Mon Cabaret Noir” a avut premiera la 29 septembrie 2015, în sala ”Teatrelli”:

 Răzvan Mazilu:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.


MonCabaret
Mon Cabaret Mihai BeneaRazvan Mazilu

03-mon-cabaret-noir-fotocredit-mihai-benea