Confidenţialitate

Surpare pe DN1, în zona Breaza, pe o lungime de 60 de metri | VIDEO

Sunt restricţii de circulaţie pe DN1, între Ploieşti şi Sinaia, în zona oraşului Breaza. Terasamentul drumului s-a surpat pe o lungime de 60 de metri, anunță centrul Infotrafic, vineri.

Surparea terasamentului s-a produs în dreptul orașului Breaza, pe o lungime de aproximativ 60 de metri, la kilometrul 99+050, pe sensul de mers Braşov către Ploieşti.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând de astăzi, 3 februarie, ora 10:00, pe DN1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 99+050 de metri, în afara localității Breaza, pe sensul de mers către Ploiești, județul Prahova, se efectuează lucrări de reparații a carosabilului, întrucât terasamentul drumului s-a surpat pe o lungime de aprozimativ 60 de metri. Din acest motiv, banda nr. 1 este restricționată până la remedierea situației.”

Temporar se circulă pe banda a doua. Alexandru Andronache, Infotrafic:

„Începând de astăzi, pe Drumul Național 1 Ploiești-Brașov, la km 99 și 50 metri, în afara localității Breaza pe sensul de mers către Ploiești se efectuează lucrări de reparație a carosabilului întrucât terasamentul drumului s-a surpat pe o lungime de aproximativ 60 de metri. Tocmai din acest motiv, banda numărul 1 este restricționată până la remedierea situației, astfel că se circulă pe banda numărul 2 pe sendul către Ploiești.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Captură video facebook / Alex Lancuzov

Citește și: Dâmbovița: Șoferul unui microbuz pentru transportul elevilor, prins băut la volan