Confidenţialitate

Peste 25.000 de suporteri români, estimați să ajungă în tribunele meciului România-Olanda. Fanii tricolorilor au ieșit încă de luni noapte pe străzile din Munchen | AUDIO | VIDEO

Tricolorii, susținuți de zeci de mii de români marți seară, 2 iulie, la Munchen. Organizatorii au anunțat că aproape 13.000 de bilete au fost achiziționate de români. Numărul este aproape dublu decât cel al fanilor din Țările de Jos, în număr de 7.000. Totuși, se estimează peste 25.000 de susținători ai României în tribune la ora meciului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Zidul Galben” petrece la Munchen. Mii de suporteri în galben fac spectacol… în așteptarea meciului cu Olanda din Optimi. Doi fani români au fost reținuți de poliție în Marienplatz și duși la sediul poliției pentru a fi amendați… după ce au aprins torțe, interzise în oraș.

Încă de luni noapte, fanii tricolorilor au luat cu asalt Marienplatz, piața centrală din Munchen. Au scandat mesaje de încurajare pentru tricolori.

Românii încercau să găsească bilete, evident, la suprapreț. Unii au mărturisit că le-au cumpărat cu 350-500 și chiar 700 de euro, tarife pentru un loc la peluza României.

În jurul orei 11:30-12:00, suporterii în galben au reluat petrecerea în centrul orașului Munchen.

Doi suporteri români care au aprins fumigene au fost amendați, potrivit golazo.ro.

Nici susținătorii Olandei nu s-au lăsat mai prejos. Au scandat și au mărșăluit prin centrul orașului Munchen. Publicația Bild anunță că peste 100.000 de suporteri olandezi au ajuns în orașul în care are loc meciul.

După ploaia puternică de luni, la Munchen este, marți, vreme răcoroasă. Sunt prognozate 18-20 de grade… cât ar urma să se înregistreze și la ora meciului.

Sursa foto:  Facebook / Echipa națională de fotbal a României

Citește și: Cotidianul sportiv L’Equipe, despre portarul Florin Niță: „De la o copilărie marcată de ghinion la un Euro plin de împliniri, traiectoria lui impune respect” | AUDIO