Super Bowl 2016: Lady Gaga a cântat imnul Statelor Unite

Lady Gaga a deschis cea de-a 50 a ediţie a Super Bowl, care a avut loc seara trecută în California, pe „Levi’s Stadium”. Cântăreaţa a interpretat imnul Statelor Unite cu ocazia marii finale a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), ce a fost jucată de echipele Denver Broncos și Carolina Panthers, câştigătoare fiind Denver Broncos.

Îmbrăcată într-un costum roşu şi acompaniată de o orchestră, artista a cucerit publicul de pe stadion, dar şi milioanele de telespectatori cu o interpretare originală a imnului Statelor Unite, informează The Rolling Stone.

Actrița Marlee Matlin a asigurat interpretarea imnului Statelor Unite într-un limbaj special pentru persoanele cu deficiențe de auz.

Apariţia sa de la Super Bowl precede recitalul dedicat lui David Bowie pe care-l va susţine pe 15 februarie, la premiile Grammy.

În vârstă de 29 ani, Lady Gaga este câștigătoarea a șase premii Grammy și a unui Glob de Aur pentru ”cea mai bună actriță într-o producție limitată”, grație rolului interpretat în serialul “American Horror Story: Hotel”.

Recent, artista a fost nominalizată la premiul Oscar pentru „cea mai bună melodie originală”, cu piesa „Til It Happens to You” din filmul „The Hunting Ground”.

Foto: Facebook/Lady Gaga