Sunt anunțate noi proteste față de propunerea de revocare a șefei DNA

Manifestații pentru susținerea DNA și față de anunțul ministrului Justiției de revocare a Laurei Codruța Kovesi au fost anunțate pentru această seară, dar și pentru duminică, în București, Cluj, Ploiești și în diaspora, sub sloganul „Tudorele, pleacă tu, cu hoții tăi!”.

Protestul de vineri seară din Piața Victoriei ar urmă să înceapă în jurul orei 19.00.

La Cluj-Napoca, au avut loc proteste la ora prânzului.

Câteva zeci de clujeni s-au strâns cu pancarte și mesaje pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi și au scandat împotriva guvernului.

Manifestanții au protestat în fața sediului PSD din Cluj, iar apoi au pornit în marș către Prefectură.

La sediul PSD a avut loc și un incident.

Poliţiştii clujeni au început o anchetă după ce preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a reclamat că persoane necunoscute au dat foc unor ziare în faţa sediului filialei judeţene a partidului şi au aruncat în faţa uşii un cocktail Molotov – transmite corespondentul Europa FM, Cătălin Suciu.

Un protest față de propunerea ministrului Justiției Tudorel Toader de revocare din funcție a șefei Direcției Naționale Anticorupție (DNA) este anunțat pentru vineri seară în Piață Victoriei din Capitală. Manifestații au fost convocate pe Facebook și pentru duminică, în București și în alte orașe din țară și din diaspora.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS