Confidenţialitate

Sunday Times: Cei mai bogaţi oameni din industria muzicală din Marea Britanie

Averea cântăreţei Adele a crescut cu 40 de milioane de lire sterline pe parcursul anului 2016, ajungând la 125 de milioane de lire sterline în acest an, potrivit unui clasament publicat anual de ziarul Sunday Times.

Într-o primă fază, au fost anunţate primele 20 de nume între care se află formaţia U2, membri ai trupei The Rolling Stones, Elton John, Sting şi Ozzy Osbourne.

Adele ocupă al 19-lea loc în clasamentul celor mai bogaţi artişti din industria muzicală din Marea Britanie, realizat de Sunday Times, care este dominat de bărbaţi. Cântăreaţa împarte locul cu Brian May, a cărui avere a crescut cu 5 milioane de lire sterline în 2016.

Primul loc în clasament este ocupat de Paul McCartney şi de soţia sa, Nancy Shevell, cu o avere de 780 de milioane de lire sterline.

Următoarele poziţii în clasament sunt ocupate de: Andrew Lloyd-Webber (740 de milioane de lire sterline), U2 (548 de milioane de lire sterline), Elton John (290 de milioane de lire sterline), Mick Jagger (250 de milioane de lire sterline) şi Keith Richards (235 de milioane de lire sterline).