Summer Well, ediția a doua

Au venit cateva mii de tineri, chiar si cu copii mici pe Domeniul Stirbey sa vada concertele

Ploia torentiala nu i-a tinut in case pe fanii care si-au cumparat abonamente la Summerwell.

Au venit cateva mii de tineri, chiar si cu copii mici sa ii vada pe Citizens!, Wolf Gang, The Asteroids Galaxy Tour, Patrick Wolf şi Hurts. In prima zi. Scena a fost amplasata pe o pajiste din domeniul Stribey strajuita de multi copaci.

Din cauza ploii torentiale terenul era noroios, insa fanii au venit pregatiti de acasa, unii cu cizme de cauciuc, altii cu pelerine de ploaie. Si organizatorii erau pregatiti cu pelerine daca ar mai fi plouat. Pentru cei care nu voiau sa bea bere sau suc, avea de ales si cocktailuri. Ca la orice festival care se respecta au fost zone unde se manca, (mancare de catering sau indiana) dar si fun corturi: de exemplu, o firma de bauturi alcoolice facea poze intr-o cabina, cu sigla firmei, se faceau tatuaje gratuite cu spray,. Exista si un fel de joc Twister pe o saltea imensa .

La ora 17 au deschis seria concertelor Citizens!. Initial fanii s-au cam lasat asteptati, astfel incat spre final la concertul celor de la Hurts a adunat cei mai multi oameni, fiind si ultimul din prima seara. Inmbracat intr-o bluza argintie cu sclipici, britanicul Patrick Wolf a fost printre artistii asteptati de public. El a si interactionat cu fanii, si si-a prezentat sora mai mare care canta alaturi de el.

Cântăreţul a mulţumit şi casei de modă din România care i-a realizat multe piese de vestimentaţie, Rozalb de Mura. La 22.45 au urcat pe scena cei de la Hurts, sositi pentru a doua oara in Romania’. Au cantat piese cunoscute Wonderful Lofe, Illuminated, ‘Blood, Tears & Gold’, ‘Evelyn’, ‘Unspoken’,şi ‘Sunday’, pentru care au filmat in Romania videoclipul.

Cei de la Hurts s-au aratat foarte incantati de tara noastra si le-au oferit doamnelor din public trandafiri albi. Duminica, anulata A doua zi de concert a fost anulata din cauza ploii torentiale care a facut spatial din fata scenei nesigur pentru public.

Duminica erau programate concertele trupelor Zulu Winter, The Big Pink, Glasvegas, The Vaccines şi The Stone Roses. Cei care au achiziţionat abonamente pentru cele două zile de festival, nefiind puse în vânzare şi bilete pentru o zi, îşi vor putea recupera 50% din valoarea acestora la magazinele de unde le-au cumpărat, începând de miercuri, 15 august, de la ora 12.00.

Cei care şi-au cumpărat biletele online sunt rugaţi să trimită un e-mail pe adresele contact@eventim.ro sau contact@easytickets.ro, în funcţie de reţeaua din care biletele au fost cumpărate. Abonamentele pentru accesul la festival s-au vândut la preţul de 129 de lei.