Confidenţialitate

Suceava: Explozie într-un bloc de locuințe. Mai multe persoane au fost rănite, iar distrugerile sunt semnificative

Explozie într-un bloc de locuințe din cartierul Burdujeni, din municipiul Suceava. Patru persoane au fost rănite și au ajuns la spital, iar distrugerile provocate de explozie sunt extrem de importante.

Explozia a avut loc în jurul orei 4.00 dimineața și a afectat mai multe apartamente. În urma deflagrației patru persoane au suferit răni și au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital.

Un bărbat în vârstă de 60 de ani este în stare gravă și în afara mai multor traumatisme are și arsuri pe 80% din suprafața corpului.

Toți locatarii din blocul unde a avut loc explozia au fost evacuați ori s-au autoevacuat, astfel încât pericolul a dispărut pentru moment.

Deflagrația a afectat două scări de bloc, iar suflul a aruncat bucăți de material în exterior. Cel puțin zece autovehicule care erau parcate în apropierea blocului au fost avariate, dar situația încă este în curs de evaluare.

La fața locului au fost trimise mai multe autospeciale de stingere, modulul de descarcerare, dar și mai multe ambulanțe.

Deocamdată nu s-a stabilit ce a provocat explozia, dar specialiștii ISU Suceava sunt la fața locului și cercetează situația.

Citește și: Nouă români răniți la Istanbul, într-un accident