Suceava: Consilier PNL, fotografiat în timp ce simula o execuție în stil ISIS

Un consilier PNL din Suceava a fost fotografiat în timp ce simula o execuţie în stilul teroriştilor „Stat Islamic”.

Imaginile au fost publicate ieri pe Facebook și ar proveni din timpul unei petreceri de „Sfântul Ilie”, organizate în Voroneţ, judeţul Suceava.

Mihai Bogdan Bicsi, fost viceprimar, ţine în mână o drujbă îndreptată spre gâtul unei persoane aflate în genunchi, legate cu o funie şi cu capul aşezat pe un buştean.

Descrierea fotografiei publicate conţine sintagma „Terorist ISIS capturat la Voroneţ”. Cel care a postat fotografia este cel care era legat cu funia.

Potrivit cotidianului Adevărul, un alt consilier local al municipiului Suceava, Ovidiu Milici de la ALDE, a comentat postarea respectivă într-un stil în care pare că încurajează gestul colegului său: ”Bogdane, eşti sigur că e legat bine?”.

Din comentariile la fotografia respectivă se poate observa că o singură persoană nu a ținut la gluma petrecăreților. ”De rasul lumii cum poți sa faci asemenea poze, cu asa nu este de glumit”, a scris un bărbat.

Postarea a fost ștearsă joi, în jurul orei 15.30, după ce în presa centrală au apărut mai multe articole pe această temă.

Într-o altă fotografie, consilierul Bogdan Bicsi ţine în mână o seceră şi un ciocan, un simbol folosit pentru reprezentarea comunismului şi al partidelor comuniste.

bicsi suceava

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS