Confidenţialitate

SUA: Un puști de un an gătește și strânge pe Instagram peste un milion de fani | VIDEO

Chef Kobe, cum l-au numit părinții săi, este un puști de doar un an. Părinții i-au făcut un cont pe Instagram – “Kobe Eats”, iar acolo postează filmulețe cu băiețelul în timp ce prepară tot felul de rețete.

Mama sa, Ashley Wian, le-a spus reporterilor CNN că a început să-și filmeze fiul pentru a împărtăși familiei și prietenilor bucuria băiețelului atunci când se află în bucătărie.

Contul de Instagram a fost creat în luna februarie, în aprilie avea aproape 200 de fani, apoi a început să crească din ce în ce mai mult numărul oamenilor care se bucură de videourile cu puștiul. Acum, contul său este urmărit de peste un milion de oameni.

Părinții lui Kobe spun că primesc mesaje de la alți părinți care și-au implicat copiii în prepararea meselor, inspirați fiind de micul Kobe.

“Îi place să simtă tot felul de texturi noi, să învețe lucruri noi, cum ar fi turnatul de lichide, cântărirea ingredientelor. Și-a antrenat mult motricitatea fină doar ajutându-mă pe mine în bucătărie”, spune mama sa. Ea a dezvăluit și ce anume îi place puștiului să mănânce cel mai mult – orice are brânză.
Îl puteți urmări pe Kobe, aici, pe contul său de Instagram.

Foto: captura video Instagram “Kobe Eats”