SUA: Scandal la tabara inspirata din franciza Jocurile foamei

Tabara este organizata in Florida si propune activităţi inspirate din trilogia literară

Scandal in jurul unei tabere din Statele Unite, inspirate din franciza ‘Jocurile foamei’. O jurnalista care a participat la activitatile din cadrul centrului povesteste ca tinerii intrau în pielea personajelor si foloseau în timpul tuturor activităţilor cuvântul ‘crimă’ când se refereau la debarasarea de ceilalţi concurenţi.

Tabara este organizata in Florida si propune activităţi inspirate din trilogia literară. Astfel, acolo sunt primiti adolescenti timp de o saptamana, iar organizatorii propun diverse activitati in aer liber.

O jurnalista venita in tabara pentru a realiza un reportaj a observat insa ca tinerii pătrunseseră puţin prea mult în universul acestei saga, ce descrie un viitor planetar mai degrabă terifiant.

Conducerea tabetei se apara insa si anunta ca legăturile cu romanele din trilogia ‘Jocurile foamei’ reprezintă doar o metodă de marketing, iar ei au dorit doar să promoveze ‘spiritul de echipă’.

In film, douăzeci şi patru de adolescenţi sunt răpiţi de lângă familiile lor şi aruncaţi într-o luptă pe viaţă şi pe moarte, televizată şi urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat şi… viu.

Pelicula ‘Jocurile foamei’ o are pe Jannifer Lawrence in rolul principal, a fost nominalizata la Globurile de Aur şi are alte 27 de premii la activ.